Asioi työttömyyskassan kanssa kesälaitumilta sähköisesti ilman jonotusta

Työpaikalla

Kaikki sähköinen viestintä jäsenen ja Paperityöväen Työttömyyskassan välillä tapahtuu eAsioinnin kautta. Puhelinpalvelu on avoinna kesälläkin maanantaista torstaihin kello 9–12.

Saat ilmoitukset eAsiointiin saapuneista viesteistä sähköpostiisi, joten huolehdithan, että sähköpostiosoitteesi on jäsenyystiedoissasi oikein. Jos työsuhteesi päättyy, muista käydä muuttamassa työsähkö­postiosoitteesi tilalle henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi. Kun muutat yhteystietojasi eAsioinnissa, muutokset päivittyvät samalla myös Paperiliiton jäsenrekisteritietoihin.

Kun sinulla on asiaa työttömyyskassaan, toimi seuraavasti:

Paperiliiton tai Paperityöväen Työttömyyskassan nettisivuilla valitse ’eAsiointi’. Tunnistautumisen jälkeen valitse ’Työttömyysturva’ ja sen jälkeen ’Viestit’. Näyttösi koosta riippuen se näkyy joko sivun ylä- tai alalaidassa.

Jos käytössäsi on sähköinen jäsenkortti eli mobiilijäsenkortti, valitse valikosta Sähköinen asiointi ja tunnistaudu eAsiointiin. Valitse etusivulta kohta ’Työttömyysturva’ ja sen jälkeen ’Viestit’.

Viesteihisi vastataan kolmen työpäivän kuluessa.

eAsiointia voit käyttää 24/7 eli silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii ja ilman jonottamista. Työttömyyskassa vastaa puheluihin maanantaista torstaihin kello 9–12 numerossa 020 690 429.

Yhteystiedot

Paperityöväen Työttömyyskassa

Työttömyysturva-asiat: työttömyys, ansiopäiväraha, päivärahan hakeminen, lomautus, soviteltu päiväraha, vuorotteluvapaa, liikkuvuusavustus.

Jäsenten yhteydenotot: Puhelin 020 690 429, ma–to klo 09.00–12.00. Sähköinen asiointi www.paperikassa.fi –>  eAsiointi –> viestit.

Osoite: Paperityöväen Työttömyyskassa, PL 349, 00531 HELSINKI