Monenlaista vastuuta ja aloitteellisuutta Monenlaista vastuuta ja aloitteellisuutta Pasi Mertalan töissä ei kukaan tule sanomaan, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Työ sujuu parhaiten, kun on vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen.

KategoriaLaadusta tinkimättä

Varaston tehokkaimmat leidit Varaston tehokkaimmat leidit Miehet ovat vuosikymmenien aikana muuttuneet. Mutta niin ovat myös naiset.

KategoriaTyöpaikalla

Jäsenten etu edellä Jäsenten etu edellä Yrityskohtaiset työehtosopimusneuvottelut täyttävät tes-neuvottelijoiden kalenterit syksyksi.

KategoriaKuorimo

Melu käy kehoon Melu käy kehoon Meluvammat ovat vuosien mittaan vähentyneet automaation ja tehostuneen kuulosuojauksen ansiosta. Silti melu aiheuttaa työpaikoilla edelleen eniten ongelmia, kertoo Paperiliiton työsuojelukysely.

KategoriaKuorimo

Pikkulasten kanssa Pikkulasten kanssa Kolme lapsiperhettä kertoo omista perhevapaavalinnoistaan. Myös työvuorot merkitsevät paljon arjen sujuvuudelle.

KategoriaKuorimo

Kimpassa tehtyä Kimpassa tehtyä Jos olet hankkinut jotakin Pohjanmaalla valmistettua, pakkauksen on todennäköisesti valmistanut Aution Laatikkotehdas.

KategoriaTyöpaikalla

Eevertin teesit Eevertin teesit 24-vuotias Eevert ”Lifu” Lifländer teki töitä paperiteollisuudessa viisi vuotta. Hän huomasi, että tehdastyössä on monta seikkaa, joita kannattaisi kehittää, kun toivotaan, että tehdas olisi haluttu työpaikka tämän päivän nuorille.

KategoriaKansijuttu

Pohjoismaisella yhteistyöllä Pohjoismaisella yhteistyöllä Matti Näppä vaihtaa kuukausittain tietoja ja kokemuksia stanssityökaluista tanskalaisten ja ruotsalaisten kollegojen kanssa. Tietojen vaihto auttaa kaikkia tekemään parempaa laatua.

KategoriaLaadusta tinkimättä

Kunnossapitomies huoltaa myös ihmisiä Kunnossapitomies huoltaa myös ihmisiä Kymenlaaksolainen koneen­asentaja löysi vaimonsa Rivieralta. Mitä ihmettä?

KategoriaParasta elämässä

Veri vei sellutehtaalle Veri vei sellutehtaalle 21-vuotias Tiia Heijala on työskennellyt tehtaalla jo neljö vuotta ja syventää nyt osaamistaan oppisopimuskoulutuksella.

KategoriaArjessa

Lataa lisää