Kun harjoittelee maajoukkuepelaajien kanssa, on syytä olla tarkkana, ettei saa palloa nenäänsä. Kun harjoittelee maajoukkuepelaajien kanssa, on syytä olla tarkkana, ettei saa palloa nenäänsä.

KategoriaVapaa-aika

Ensiapua työttömyyteen Ensiapua työttömyyteen

KategoriaTyöpaikalla

Lapsiperheiden tuetut talvilomat ja eläkeläisten muistiloma tulevat haettavaksi marraskuussa. Lapsiperheiden tuetut talvilomat ja eläkeläisten muistiloma tulevat haettavaksi marraskuussa.

KategoriaVapaa-aika

Norjalaiset saapuivat runsas 150 vuotta sitten Hans Gutzeitin kanssa Kotkaan perustamaan metsäteollisuusyritystä. Jani Hansén työskentelee samalla tehtaalla, kuin isoisänsä isoisä 1870-luvulla. Norjalaiset saapuivat runsas 150 vuotta sitten Hans Gutzeitin kanssa Kotkaan perustamaan metsäteollisuusyritystä. Jani Hansén työskentelee samalla tehtaalla, kuin isoisänsä isoisä 1870-luvulla.

KategoriaKansijuttu

Mondin kaksikossa löytyy sopivassa suhteessa rauhallisuutta ja ripeyttä. Mondin kaksikossa löytyy sopivassa suhteessa rauhallisuutta ja ripeyttä.

KategoriaTyöpaikalla

Stora Enson Antti ja UPM:n Antti suhtautuvat huumorilla lehden mokaan. Stora Enson Antti ja UPM:n Antti suhtautuvat huumorilla lehden mokaan.

KategoriaTyöpaikalla

»Jos menen vaikka risteilylle, niin ryhdyn heti katsomaan, millaiset venttiilit laivassa on, miten palojärjestelmä toimii.» »Jos menen vaikka risteilylle, niin ryhdyn heti katsomaan, millaiset venttiilit laivassa on, miten palojärjestelmä toimii.»

KategoriaLaadusta tinkimättä

Kuulonsuojaimia ja turvakenkiä voi saada yksilöllisesti räätälöityinä, mutta henkisen puolen työkykyä ja jaksamista on vaikeampi kehittää. Työsuojelun yhteistoimintaa tarvitaan. Kuulonsuojaimia ja turvakenkiä voi saada yksilöllisesti räätälöityinä, mutta henkisen puolen työkykyä ja jaksamista on vaikeampi kehittää. Työsuojelun yhteistoimintaa tarvitaan.

KategoriaTyöpaikalla

»Tällaisilla asioilla pelataan nyt ja pyritään varmistamaan, että juuri sinä olet työehtoinesi yksin.» »Tällaisilla asioilla pelataan nyt ja pyritään varmistamaan, että juuri sinä olet työehtoinesi yksin.»

KategoriaKolumni

Ristikon 5/2023 ratkaisu Ristikon 5/2023 ratkaisu

KategoriaPulmat

Lataa lisää