Voit halutessasi saada etuuspäätökset kirjeen sijasta sähköisesti eAsiointiin. Maksuilmoitusten toimitustavan olet voinut valita sähköiseksi jo aiemmin.

Työpaikalla

Pääset itse muutamaan päätösten toimitustapaa kirjautumalla eAsiointiin ja valitsemalla kohdasta Asetukset, että päätös toimitetaan eAsiointiin. Myös ansiopäivärahahakemuksen täyttämisen yhteydessä pääset valitsemaan päätöksen toimitustavan, jos et ole sitä jo aiemmin tehnyt.

Työttömyyskassa ilmoittaa sinulle saapuneesta sähköisestä päätöksestä joko tekstiviestitse tai sähköpostilla, oman valintasi mukaan. Saat tiedon tekstiviestitse, jos olet tilannut maksuilmoitukset saapumaan tekstiviestitse, ja muussa tapauksessa sähköpostilla. Tarkistathan siis eAsioinnin omista tiedoistasi, että Paperityöväen Työttömyyskassalla on ajantasainen sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Huomioithan, että jos et ole käynyt lukemassa sähköistä päivä­raha­päätöstäsi eAsioinnissa 7 päivän kuluessa, postitamme päätöksen sinulle.

Kaikki päivärahapäätöksesi löydät eAsioinnin tilannetiedoista.

Tarkemman ohjeen toimitustavan valinnasta löydät kassan nettisivuilta osoitteesta www.paperikassa.fi.

Yhteystiedot, Paperityöväen Työttömyyskassa
  • Työttömyysturva-asiat: työttömyys, ansiopäiväraha, päivärahan hakeminen, lomautus, soviteltu päiväraha, vuorotteluvapaa, liikkuvuusavustus.
  • Jäsenten yhteydentotot: Puhelin 020 690 429, ma–to klo 09.00–12.00.
  • Sähköinen asiointi www.paperikassa.fi –>  eAsiointi –> viestit.
  • Osoite: Paperityöväen Työttömyyskassa, PL 349, 00531 HELSINKI