Rauman osasto 8 voitti mestaruuden salibandyssa. Hopeajoukkue Valkeakosken osasto 70 tähtää jo jalkapalloturnaukseen. Katso pelikuvat.

Vapaa-aika

 

Tästä linkistä pääset katsomaan kaikki turnauskuvat.

Raumalaiset voittivat salibandy­finaalin niukasti 1–0. Valkeakosken Marko Koivuranta lohduttautuu sillä, että viime vuoden kolmas sija parani.

– Ja jos mennään tuloksen taakse, niin saimme tuplattua pelaajamäärän viime vuodesta. Yhdessä liikkumi­­nen ja hauskanpito on kuitenkin se kaikkein tärkein homma. Paperiliiton tarjoamat pelitapahtumat ovat hieno tapa kasata ihmisiä yhteen, sanoo Koivuranta.

Siitä ei silti pääse mihinkään, että tappio karvastelee. Muistissa on vielä viime kesän jalkapalloturnauskin, jossa Valkeakoski 70 niin ikään hävisi loppuottelun. Koivuranta toteaa, että tulevissa kisoissa tähtäin on ilman muuta korkemmalla.

– Kun Valkeakoskelta lähdetään liikeelle, tullaan urheilukaupungista ja tavoitteena on voitto. Pikkulinnut ovat laulaneet, että general manager Jukka Lumijärvi on jo aloitellut jalka­pallojoukkueen kasaamista, vihjaa Koivuranta.

Teksti ja kuva: Reima Kangas