Oletko Paperiliiton uusi jäsen tai nykyinen jäsen uudessa työsuhteessa? Kannattaa tarkistaa, että palkasta on peritty liiton jäsenmaksu.

Työpaikalla

Uusi jäsen?

Paperiliiton jäseneksi voit liittyä sähköisesti eAsioinnissa. Liittyessäsi täytät samalla automaattisesti perintäsopimuksen, joka tarvitaan, jotta jäsenmaksu peritään palkastasi. Jos työnantaja ei peri Paperiliiton jäsenmaksua palkastasi, maksat jäsenmaksusi liitolle itse.

Uudessa työssä?

Aina työsuhteen alussa on tehtävä jäsenmaksun perintäsopimus. Ilman sitä työnantaja ei voi periä jäsenmaksua palkastasi. Saat täytettyä perintäsopimuksen eAsioinnin Jäsenasiat-osiossa.

Tarkista ensin, että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja päivitä ne tarvittaessa.

Jos vaihdat ammattiosastoa, ilmoita siitä samalla.

Täytä tämän jälkeen samalta sivulta löytyvä perintäsopimus. Saat muutoksista kuittauksen sähköpostiisi.

Huomaa, että ensimmäinen perintäsopimus kannattaa tehdä yhdessä toimipaikkasi pääluottamusmiehen tai ammattiosaston taloudenhoitajan kanssa. Liiton jäsenrekisteri auttaa myös tarvittaessa.

Jos työnantaja ei peri jäsenmaksua palkastasi tai työskentelet paperialan ulkopuolella, jäsenmaksu maksetaan itse. Lue lisää osoitteesta paperiliitto.fi tai kysy apua jäsenrekisteristä.

Kun jäsenmaksusi ovat ajan tasalla, pidät jäsenyytesi voimassa ja saat hyödyn jäseneduistasi.

Ilmoita aina jäsenrekisteriin
  • jos olet työtön
  • aloitat opiskelun
  • jäät perhevapaalle
  • jos ryhdyt yrittäjäksi
  • jos vaihdat alaa
  • muutat ulkomaille

Voit muuttaa yhteystietojasi ja ilmoittaa jäsenmaksun keskeytyksestä eAsioinnissa tai jäsenrekisteriin
jasenrekisteri@paperiliitto.fi. Jäsenrekisteri palvelee puhelimitse ma-pe kello 9–12.

 

Yhteystiedot

 Paperiliiton jäsenrekisteri

Jäsenmaksut, maksuvapautukset, yhteystietojen muutokset, jäsenkortti, hautausavustus. HUOM. Jäsenrekisteri palvelee puhelimitse ma–pe kello 9–12.

Puhelin: 010 289 7700. Puheluhinnat: kotimaan kiinteän verkon liittymistä ja matkapuhelimista 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min, ulkomailta soitettaessa käytetyn paikallisen operaattorin puhelumaksu Suomeen soitetuista puheluista. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Sähköposti: jasenrekisteri@paperiliitto.fi, Osoite: Paperiliitto r.y. / Jäsen­rekisteri, PL 326, 00531 Helsinki.