Marraskuun harmauteen on tiedossa vuoden parhaat bileet Paperiliiton 18-35-vuotiaille jäsenille. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.9.

Vapaa-aika

 

Pari pyhäinpäivää jäi välistä, mutta taas se tulee: Paperiliiton nuorten jäsenten vuoden parhaat bileet! Nähdäänhän lauantaina 5. marraskuuta Apollo Live Clubilla Helsingissä? Juhlat starttaavat klo 17. Mukaan voivat ilmoittautua tuohon mennessä 18 täyttäneet ja korkeintaan 35-vuotiaat jäsenet.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa maanantaina 19.9. kello 9.00 liiton nettisivuilla. Eli merkitse tapahtuma kalenteriin viimeistään nyt ja ilmoittaudu mukaan heti ilmoittautumisen avauduttua.

Lähde Helsinkiin yksin tai yhdessä työpaikkasi tai ammattiosastosi nuorten kanssa tapaamaan tuttuja ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Näissä bileissä ravistellaan totutut ja luutuneet ajatukset uusiksi – ja pidetään porukalla hauskaa!

Tapahtumaa luotsaa ja hauskuuttaa stand up -koomikko, imitaattori ja näyttelijä Ville Myllyrinne. Uusia ulottuvuuksia ja näkökulmia tarjoaa viittomakielinen rap-artisti Marko ”Signmark” Vuoriheimo. Lisäksi pääset tapaamaan liiton henkilökuntaa. Tarjolla on myös ruokaa ja juomaa.

Bileet ovat samalla etkot Apollo Live Clubin kaikelle yleisölle klo 23 avautuviin Halloween-bileisiin, jonne voit jäädä mukaan juhlimaan ilman erillistä jonotusta ja sisäänpääsymaksua. Varaudu kohtaamaan karmivia kasvoja, rujoja raajoja ja arvaamattomia asuja kanssayleisön yllä. Pyhäinpäivän juhlintaan sinun ei tarvitse pynttäytyä. Mutta saat, jos haluat! 😊

Tule, osallistu, viihdy ja näe ammattiliittosi aivan uusin silmin.