Iloista monien etujen kesää! Käytä hyväksesi kesäreissullasi Paperiliiton monet jäsenedut.

Vapaa-aika

 

Lomaillessa kannattaa pitää mielessä Paperiliiton monipuoliset jäsenedut. Saat alennusta muun muassa majoittumisesta esimerkiksi Holiday Clubin loma-asunnoista, Ikaalisen tai Lohjan Spa & Resorteista, Keurusharjun loma-asunnoista, Levi Hotel Spasta ja hostelleista ympäri maata.

Helsingin matkalla kannattaa poiketa uudistettuun Stadionin torniin. Jos olet ottanut käyttöösi CityShopparin ja sallit paikannuksen, saat käyttöösi aina kunkin paikkakunnan omat edut.

Katso kaikki majoitus-, risteily- ja jäsenedut osoitteesta paperiliitto.fi kohdasta Jäsenasiat > Jäsenedut.

Vaihtoehtoja majoittumiseen

Holiday Club. Paperiliiton jäsenet saavat 25 prosentin alennuksen Holiday Clubin loma-asuntojen majoituksista, minimivaraus on 2 vrk.

Ikaalinen Spa & Resort. Etu on 15–20 prosenttia alennusta majoittumisesta.

Lohja Spa & Resort. Jäsenetuhinta majoituksesta kylpylässä Lohjanjärven rannalla.

Keurusharjun loma-asunnot. Paperiliiton jäsenkortilla saa majoituksesta alennusta voimassa olevista päivän hinnoista 50 prosenttia.

Levi Hotel Spa. Paperiliiton jäsen saa 20 prosentin alennuksen huoneen majoitushinnoista. Katso tarkemmat tiedot hotellin Jäsenedut-sivulta.

Hostellit. Paperiliiton jäsenet saavat majoitusalennusta Suomen Hostellijärjestön hostelleissa 10 prosenttia.

Tutustu myös näihin

Olympiastadionin tornivierailu. Paperiliiton jäsen seurueineen pääsee 72 metriä korkeaan torniin alennettuun hintaan.

CityShoppari. Paperiliiton jäsen saa edun käyttöön veloituksetta (normaalihinta on 14,99 e/12 kk). CityShoppari-sovellus kokoaa yhteen yli 1000 rahan­arvoista etua 2000 toimipaikassa.

Padel Club Finland. Arkena klo 6–15 ja klo 22–24 kentän tuntihinta Paperiliiton jäsenille 24 €  (norm. 32 €) kaikilla Suomen PCF halleilla.

Liittovakuutus turvaa matkaa

Paperiliitto on vakuuttanut työssäkäyvät jäsenensä IFissä Liittovakuutuksella. Vakuutukseen sisältyy matkustajaturva ja vapaa-ajan tapaturmaturva.

Näitä etuja käytän

”Holiday Clubin loma­osakkeet ovat hyvä etu. En haluaisi tiettyä viikkoa omaksi, mutta liiton etuna nuo toimivat ja hinta on kohtuullinen. Olen käynyt HC Katinkullassa useamman kerran, aina talvella. Kesällä voisin käyttää varmaan myös muuta majoitusetua. Perheellisenä odottelen myös jo liiton seuraavaa huvipuistotapahtumaa. Se on mieluinen jäsenetu.”  Timo Ekholm, Taipalsaari

”Taannoin oli jokin reissu tulossa ja kyselin ensin työkavereilta, mitä liittovakuutukseen kuuluu. Selvittelin itse lisää ja tarkistin, onko päällekkäisyyksiä omien vakuutusten kanssa. Yritän pitää aina vakuutukset kunnossa, sillä on hyvä varautua vaikkei niitä tarvitsisi. Vähänlaisesti käytän jäsenetuja, mutta taidan tutkia risteilyetuja tarkemmin, kun Viron puolella tulee kuitenkin käytyä.” Toni Koivisto, Pirkkala

”Yritän käydä säännöllisesti katsomassa liiton nettisivuilla jäsenetuja. Olen käyttänyt lähinnä majoitusetuja ja niistä useimmiten Holiday Clubia. Myös jäsentapahtumat kiinnostavat. Olin motoristien kokoontumisajoissa Kotkassa. Kelit suosi ja järjestelyt toimivat. Tuntuu, että edellisestä kerrasta kului vain muutamia vuosia, mutta kaverin kanssa todettiin, että siitä onkin jo 17 vuotta.” Teemu Remes, Varkaus.