Uuden työturvallisuuslain mukaan työnantajan on otettava työn tekijöiden yksilölliset erot huomioon aiempaa enemmän. Yhtenä tavoitteena on edistää yli 55-vuotiaiden työssäjaksamista. Uuden työturvallisuuslain mukaan työnantajan on otettava työn tekijöiden yksilölliset erot huomioon aiempaa enemmän. Yhtenä tavoitteena on edistää yli 55-vuotiaiden työssäjaksamista.

KategoriaTyöpaikalla

Hän on täällä taas. Heidi Lindholm poimii metsän antimia niin, että niitä riittää sukulaisille ja työkavereillekin. Hän on täällä taas. Heidi Lindholm poimii metsän antimia niin, että niitä riittää sukulaisille ja työkavereillekin.

KategoriaVapaa-aika

Lappeenrannassa tapahtui tänä kesänä ihme. Paperimies lopetti lomansa mielellään, vaikka se oli mahtava. Lappeenrannassa tapahtui tänä kesänä ihme. Paperimies lopetti lomansa mielellään, vaikka se oli mahtava.

KategoriaParasta elämässä

Paperiliiton yhteistyösopimus Sam Morovatin kanssa on puolivälissä. Morovati tavoittelee nyt ammattilaisuutta. Paperiliiton yhteistyösopimus Sam Morovatin kanssa on puolivälissä. Morovati tavoittelee nyt ammattilaisuutta.

KategoriaKuorimo

Kesätyö vahvisti, että Hanna Hämäläinen haluaa jatkaa työuraa metsäteollisuudessa. Kesätyö vahvisti, että Hanna Hämäläinen haluaa jatkaa työuraa metsäteollisuudessa.

KategoriaKuorimo

Esimiesportaassa aikanaan epäröitiin, kannattaako kahta naista laittaa työpariksi. Pia Suoniemi ja Marjo-Riitta Näppä ovat osoittaneet oudot ennakkoluulot tuulesta temmatuiksi. Esimiesportaassa aikanaan epäröitiin, kannattaako kahta naista laittaa työpariksi. Pia Suoniemi ja Marjo-Riitta Näppä ovat osoittaneet oudot ennakkoluulot tuulesta temmatuiksi.

KategoriaTyöpaikalla

Kirkniemi hyödyntää biopolttoaineita Kirkniemi hyödyntää biopolttoaineita

KategoriaKuorimo

Vapaapalokuntalaiset Mari Särkelä, Markku Nieminen ja Mika Jonsson lähtevät auttamaan muita ihmisiä milloin tahansa, ilman palkkaa. Vapaapalokuntalaiset Mari Särkelä, Markku Nieminen ja Mika Jonsson lähtevät auttamaan muita ihmisiä milloin tahansa, ilman palkkaa.

KategoriaKansijuttu

Antti Ahokas iloitsee pitkästä määräaikaisuudesta Heinolan flutingtehtaassa. Antti Ahokas iloitsee pitkästä määräaikaisuudesta Heinolan flutingtehtaassa.

KategoriaVapaa-aika

Syntymäpäiväsankarin koti on Koskissa, suku Savossa Syntymäpäiväsankarin koti on Koskissa, suku Savossa

KategoriaKolumni

Lataa lisää