Alan töihin tutkinto tutkinnolta Alan töihin tutkinto tutkinnolta Perustutkinto antaa pohjan ja usein oppisopimus täydentää ammattitaidon nuorille alalle tuleville.

KategoriaTyöpaikalla

Selkeät pelisäännöt vapauttavat sanomista Selkeät pelisäännöt vapauttavat sanomista SAK:n tekemään kyselyyn sananvapaudesta vastasi 825 luottamushenkilöä.

KategoriaKuorimo

Keilaturnaus käynnissä Keilaturnaus käynnissä Paperiliiton mestaruusturnauksista keilaus on ainoana voitu järjestää myös koronapandemian aikana.

KategoriaVapaa-aika

Nokialle kylmä suunnitelma Nokialle kylmä suunnitelma Pehmopaperivalmistaja Essity aikoo sulkea Nokialta pehmopaperikoneen ja vähentää 30 työpaikkaa.

KategoriaKuorimo

Sopimisen lopettaminen huolettaa Sopimisen lopettaminen huolettaa Latinalaisen Amerikan paperisektori on huolissaan alan työehtosopimusten tulevaisuudesta Suomessa.

KategoriaKuorimo

Putkonen hahmottelee muodot päässään Putkonen hahmottelee muodot päässään Sami Putkonen suunnittelee asiat päässään kolmiulotteisesti valmiiksi ja tekee sitten. Se on avaruudellista hahmottamista.

KategoriaKansijuttu

Tätä tehdessä eivät huolet paina Tätä tehdessä eivät huolet paina Yksi pilkkii, toinen lumikenkäilee, kolmas ajelee läskipyörällä. Talvinen luonto sulattaa murheet.

KategoriaVapaa-aika

Piristysruiske Kemille ja koko alalle Piristysruiske Kemille ja koko alalle Päätös biotuotetehtaan rakentamisesta toi piristysruiskeen Kemiin ja koko alalle.

KategoriaKuorimo

Oulussa siirryttiin kartonkiaikaan Oulussa siirryttiin kartonkiaikaan Stora Enso Oulun tehdas muuntui aaltopahvin pintakartonkia valmistavaksi tehtaaksi.

KategoriaKuorimo

Poikkeusoloissa ei pidä unohtaa ergonomiaa Poikkeusoloissa ei pidä unohtaa ergonomiaa Fysioterapeutti kannustaa laittamaan ergonomian kuntoon myös tilapäisjärjestelyjen aikaan.

KategoriaKuorimo

Lataa lisää