Jarkko Kortelainen harjaantuu ammatin saloihin kartonkikoneenhoitaja Eero Hiltusen opissa Pankakoskella. Jarkko Kortelainen harjaantuu ammatin saloihin kartonkikoneenhoitaja Eero Hiltusen opissa Pankakoskella.

KategoriaTyöpaikalla

Paperiliiton omistamat lomakeskukset Purala, Särkelä ja Törmälä suljetaan. Lomakeskusten käyttö päättyy 30.4. Paperiliiton omistamat lomakeskukset Purala, Särkelä ja Törmälä suljetaan. Lomakeskusten käyttö päättyy 30.4.

KategoriaTyöpaikalla

Puunkäsittely meni uusiksi Imatralla. Tainionkosken kuorimo lopetettiin ja puunkäsittely keskitettiin Kaukopäähän. Iso investointi tuo uskoa tulevaan. Puunkäsittely meni uusiksi Imatralla. Tainionkosken kuorimo lopetettiin ja puunkäsittely keskitettiin Kaukopäähän. Iso investointi tuo uskoa tulevaan.

KategoriaTyöpaikalla

Luottamusmies on työpaikalla monessa roolissa. Pääasiallinen tehtävä on valvoa työehtosopimuksen ja työlainsäädännön noudattamista työpaikalla. Luottamusmies on työpaikalla monessa roolissa. Pääasiallinen tehtävä on valvoa työehtosopimuksen ja työlainsäädännön noudattamista työpaikalla.

KategoriaKuorimo

Hoitopolut olisi syytä saada selkeämmiksi. Työterveyshuollon ja sairaalan yhteistyö voi sujuvoittaa töihin paluuta leikkauksen jälkeen. Hoitopolut olisi syytä saada selkeämmiksi. Työterveyshuollon ja sairaalan yhteistyö voi sujuvoittaa töihin paluuta leikkauksen jälkeen.

KategoriaKuorimo

Anjalan paperi tehdas pois myynnistä Anjalan paperi tehdas pois myynnistä

KategoriaKuorimo

Uusia työpaikkoja Stora Ensolle Ouluun Uusia työpaikkoja Stora Ensolle Ouluun

KategoriaKuorimo

Jalostuksen palkkaratkaisu hyväksytty Jalostuksen palkkaratkaisu hyväksytty

KategoriaKuorimo

Heinolassa päästöt vähiin Heinolassa päästöt vähiin

KategoriaKuorimo

Keskeytyikö palkanmaksusi toisen alan työtaistelun vuoksi? Työttömyyskassan ajankohtaisimmat ohjeet päivärahan hakemiseen löytyvät sivulta www.paperikassa.fi. Keskeytyikö palkanmaksusi toisen alan työtaistelun vuoksi? Työttömyyskassan ajankohtaisimmat ohjeet päivärahan hakemiseen löytyvät sivulta www.paperikassa.fi.

KategoriaKuorimo

Lataa lisää