Harrastuksesta eväitä ammattiosastotoimintaan Harrastuksesta eväitä ammattiosastotoimintaan Harrastusjärjestötoiminta on antanut Reino Sahakankaalle rohkeutta, oppia ja eväitä myös ammattijärjestössä toimimiseen.

KategoriaArjessa

Oma yritys houkuttaa Oma yritys houkuttaa Amcor lopetti tehtaansa Kauttualla ja Lieksassa. Marko Paavola jäi ensimmäistä kertaa elämässään työttömäksi.

KategoriaParasta elämässä

Koronan aikaan Koronan aikaan Tero Jaavamo, Sari Saarinen ja Rasmus Roito elävät poikkeuslain aikaisessa Suomessa. Koronavirus huolestuttaa kaikkia, mutta tavallisen hyvä arki kannattelee, päivän kerrallaan.

KategoriaKansijuttu

Ihmissuhdetaidot ratkaisevat Ihmissuhdetaidot ratkaisevat Amcor Flexibles lopettaa tuotannon Kauttualla. 23 vuodessa tehtaalla Tomi Mäkinen on ymmärtänyt, mikä työssä ja sen tekemisessä lopulta ratkaisee.

KategoriaLaadusta tinkimättä

Ei erikoiskohtelua riskiryhmille Ei erikoiskohtelua riskiryhmille Vesa Nissinen kuuluu koronavirustaudin riskiryhmään. Hän jatkaa työntekoa normaalisti – kuten muutkin kohtalotoverit.

KategoriaKuorimo

Mieli vie tielle Mieli vie tielle Kesän kilometrit ovat valmiina nieltäväksi.

KategoriaVapaa-aika

TES joustaa poikkeusoloissa TES joustaa poikkeusoloissa Työehtosopimuksen mukaiset työvuorojärjestelyt antavat vaihtoehtoja koronataudin välttelyyn.

KategoriaKuorimo

Toimisto muutti etätöihin Toimisto muutti etätöihin Paperiliiton toimiston väki on vetäytynyt kotioloihin koronaepidemian ajaksi. Luovuus on puhjennut kauniiseen kukkaan, kun on pitänyt miettiä, miten työt nyt järjestetään.

KategoriaPotretti

Energiasta löytyi apu. Energiasta löytyi apu. Siellä se keski-ikäinen nainen taas konttailee papukaijansa kanssa leikkimässä, miettivät naapurit, kun Sanna Nyrönen viettää laatuaikaa.

KategoriaParasta elämässä

Poikkeusaika näkyy myös kesätöissä Poikkeusaika näkyy myös kesätöissä Lomittajat tuovat apukäsiä kesäkauteen ja varmuutta tuotantoon.

KategoriaKuorimo

Lataa lisää