Opiskelu syvensi ammattitaitoa Opiskelu syvensi ammattitaitoa Pasi Tirkkonen huomasi, että opiskelu onkin mukavaa. Varsinkin, kun se liittyy omaan työhön.

KategoriaLaadusta tinkimättä

Se oli lahja, jota en unohda Se oli lahja, jota en unohda Ensin sitä ei meinannut uskoakaan, sitten siitä tuli itselle tärkeä asia. Jenni Kivistö, Jarkko Suortti ja Markku Keltamäki kertovat, mitä ikimuistoista paljastui joululahjapaperin alta.

KategoriaVapaa-aika

Kun työpari ajattelee kuin hitsaaja Kun työpari ajattelee kuin hitsaaja Hannu Pulakka ja Pasi Soikkeli ovat kumpikin täsmälleen kartalla siitä, mitä tehdään.

KategoriaTyöpaikalla

Parasta on työn vaihtelevuus Parasta on työn vaihtelevuus Parasta on se, että aamulla ei koskaan tiedä, mihin päin tehdasta lähdetään

KategoriaArjessa

Metsäyhtiöiden tulokset paranivat Metsäyhtiöiden tulokset paranivat Kolme suurta metsäyhtiötä paransivat tuloksiaan. Nykyisten investointien lisäksi alalla pohjustetaan uutta.

KategoriaKuorimo

Sopimusten kattavuus kasvaa Sopimusten kattavuus kasvaa Tihentynyt neuvottelutahti alkoi tuottaa sopimuksia marraskuussa.

KategoriaKuorimo

Isoin liekki palaa sisällä Isoin liekki palaa sisällä Vihdissä asuu mimmi, joka haluaa tukahduttaa tulipaloja. Isoin liekki ei vaan ota sammuakseen. Se palaa Mirja Mynttisen sisällä.

KategoriaTyöpaikalla

Uusi sopimus puhutti Tainionkoskella Uusi sopimus puhutti Tainionkoskella Antti Kiiveri ja Juha Järvinen miettivät, mitä uutta tuore TES tuo elämänrytmiin.

KategoriaTyöpaikalla

Ei ikinä tehtaalle - toisin kävi Ei ikinä tehtaalle - toisin kävi Fanny Salomaan ei pitänyt mennä tehtaalle – mutta kuinkas kävikään

KategoriaLaadusta tinkimättä

Tulevaisuuden tekoa monista materiaaleista Tulevaisuuden tekoa monista materiaaleista Pauli Hurvi tekee metsäteollisuuden tulevaisuutta. Hän kokeilee muun muassa, mistä kaikesta materiaalista paperia voisi valmistaa.

KategoriaLaadusta tinkimättä

Lataa lisää